• Missing Posts Corrupt Headers

    From Mortifis@1:103/705 to All on Tuesday, August 06, 2019 21:39:37
    I am still trying to figure out why I am having posts/replies end up getting sent to other To: with a different Subject, as well as not having posts imported to my board but I see them on other Boards ... I confirmed my SCFG->Networks->QWK->Hubs->VERT->Sub-boards match those on the wiki


    My doctor said I have the body of a 25 year old ... and the mind of a 10 :-/

    ---
    Synchronet AlleyCat! BBS - http://alleycat.synchro.net:81
    * Origin: Vertrauen - [vert/cvs/bbs].synchro.net (1:103/705)
  • From Digital Man@1:103/705 to Mortifis on Tuesday, August 06, 2019 17:58:43
    Re: Missing Posts Corrupt Headers
    By: Mortifis to All on Tue Aug 06 2019 09:39 pm

    I am still trying to figure out why I am having posts/replies end up getting sent to other To: with a different Subject, as well as not having posts imported to my board but I see them on other Boards ... I confirmed my SCFG->Networks->QWK->Hubs->VERT->Sub-boards match those on the wiki

    Yeah, it's still a mystery. Perhaps we'll just keep testing and find out when it happens (and when it doesn't).

    So go ahead and reply to this message and let's see what happens.

    digital man

    Synchronet/BBS Terminology Definition #17:
    DCE = Data Communications Equipment (or Deuce, Stephen Hurd)
    Norco, CA WX: 86.9F, 44.0% humidity, 12 mph NNE wind, 0.00 inches rain/24hrs --- SBBSecho 3.08-Linux
    * Origin: Vertrauen - [vert/cvs/bbs].synchro.net (1:103/705)
  • From Mortifis@1:103/705 to Digital Man on Wednesday, August 07, 2019 05:02:01
    Re: Missing Posts Corrupt Headers
    By: Digital Man to Mortifis on Tue Aug 06 2019 05:58 pm

    I am still trying to figure out why I am having posts/replies end up gett sent to other To: with a different Subject, as well as not having posts imported to my board but I see them on other Boards ... I confirmed my SCFG->Networks->QWK->Hubs->VERT->Sub-boards match those on the wiki

    Yeah, it's still a mystery. Perhaps we'll just keep testing and find out whe it happens (and when it doesn't).

    So go ahead and reply to this message and let's see what happens.

    digital man

    Hmmm... I am logged onto Vert ... your reply did not export to alleycat and there are other posts here that did not arrive at alleycat either?? Are there other systems that are experiencing similar issues or is it just AlleyCat!?
    --- SBBSecho 3.08-Linux
    * Origin: Vertrauen - [vert/cvs/bbs].synchro.net (1:103/705)